Nyheder

Ændringer i ledelsesstrukturen på Grønt Center

Skrevet d. 27. jul 2015
af Kristine Nielsen

Efter fusionen af Grønt Centers projektaktiviteter med AgroTech A/S, pr. 1. januar 2015, har den nye bestyrelse for Fonden foretaget ændringer i Ledelsesstrukturen på Grønt Center.

AgroTech og Grønt Center planlægger sammenlægning af rådgivningsaktiviteter

Skrevet d. 10. nov 2014
af Hilary Lewis Karlson

AgroTech og Grønt Center har netop underskrevet en hensigtserklæring, der skal munde ud i en sammenlægning af de to virksomheders aktiviteter.

Algebulletin 09/2014

Skrevet d. 13. okt 2014
af Hilary Lewis Karlson

Projekt AlgeinnovationsVærksteds første algebulletin er klar og kan downloades her

Der dyrkes alger på Teknisk Gymnasium LF

Skrevet d. 3. sep 2014
af Hilary Lewis Karlson

Under en blå himmel og i højt solskinsvejr blev der sat algedyrkningsudstyr op på Teknisk Gymnasium Lolland-Falster den 27. august af procesingeniør Jørgen E. Boelsmand fra Grønt Center.

Fem håndbøger til praksis

Skrevet d. 27. aug 2014
af Lis Andresen

Projekt GRO har produceret en serie med fem små håndbøger. Bøgerne formidler viden og erfaringer fra projektet, og beskriver både metoder og værktøjer og giver konkrete anbefalinger.

Biogasworkshop

Skrevet d. 19. aug 2014
af Pia Bro Christensen

INVITATION til praktiker-relateret biogasworkshop om viden og erfaringer og teknik og resultater på biogasområdet

Workshop om fremtidens gamle grøntsager på Lolland

Skrevet d. 6. aug 2014
af Pia Bro Christensen

Workshoppen kommer til at handle om nye afgrøder, hvad er mulighederne? Hvordan gør vi ...

Algeteknologier skal ind i Grundskolen og HTX

Skrevet d. 5. aug 2014
af Hilary Lewis Karlson

De bioteknologi-studerende i Nykøbing får mulighed til at eksperimentere og undersøge alger i praksis.

BioBusINet

Skrevet d. 30. jun 2014
af Pia Bro Christensen

Et nyt grænseoverskridende projekt i Fehmarnbelt-regionen

Konference om innovation på fødevareområdet

Skrevet d. 19. jun 2014
af Søren Sørensen

Vær med når vi sætter spot på lokale fødevarer, effektiv praksis og frugtbare netværk.

Lolland som leverandør til Nyt Nordisk Køkken

Skrevet d. 18. jun 2014
af Pia Bro Christensen

”Lolland som leverandør til Nyt Nordisk Køkken” er et projekt på Grønt Center og har til formål at introducere ”Ny Nordisk Mad ” konceptet hos producenterne som en god mulighed for at eksponere og udvikle de unikke og

SUBMARINER Flagship network

Skrevet d. 17. jun 2014
af Pia Bro Christensen

Det nye EU Flagship netværk er et af resultaterne af samarbejdet i EU-projektet SUBMARINER

Grønt Center del af National Vandtestcenter

Skrevet d. 23. apr 2014
af Kristine Nielsen

Grønt Center er blevet en del af National Vandtestcenter.

Elmely Kro tog sejeren

Skrevet d. 28. mar 2014
af Lis Andresen

Vinderen af Local Cooking konkurrencen 2014, som projekt GRO er en del af, blev vundet af Elmely Kro.

FoodArt – fra Lolland til Vegas

Skrevet d. 13. mar 2014
af Lis Andresen

Nyd eftermiddagskaffen, få ny inspiration og hør Michael Dunk fortælle om, hvordan fødevarer og producentbesøg kan inspirere til kunst og hvordan kunst kan formidle århundreders historie.

Invitation til Salt workshop

Skrevet d. 26. feb 2014
af Lis Andresen

Kan vi uden at gå på kompromis med kvaliteten tilpasse vores produkter så vi kan bruge de nye kostråd når fødevaren skal markedsføres?

BioBusINet

Skrevet d. 25. feb 2014
af Pia Bro Christensen

– et nyt grænseoverskridende projekt i Fehmarnbelt-regionen

Submariner rapport om biomasse

Skrevet d. 19. feb 2014
af Pia Bro Christensen

Grønt Center udførte i 2012-13 forsøg for LOKE – Lolland Energy Holding. Formålet var at undersøge potentialet for produktion af biomasse i havmølleparken Rødsand 2 .

Hvordan sikrer vi halm som driftgren?

Skrevet d. 11. feb 2014
af Pia Bro Christensen

Halm har potentiale til at blive en større del af fremtidens råvarer til energiforsyning.

10 historier om smag

Skrevet d. 15. jan 2014
af Kristine Nielsen

Nyt hæfte med inspiration for os alle i Region Sjælland.