Referenceliste

Her en oversigt over tidligere gennemførte projekter:

Fødevarer:

  • Afsætningsprojekt for aquakulturindustrien
  • Beltfood
  • Brødkornskvalitet i relation til håndteringspraksis
  • Elektronisk Fødevare Dokumentation (EFD)
  • Etablering af Holeby Foodpark
  • Forarbejdning af frugt og bær fra Fejø
  • Forundersøgelse for opstart af fiskeslagteri
  • Forundersøgelse vedr. etablering af fiskeproduktion og forædling i Rødby
  • Fødevareplatform Region Sjælland
  • Kulinarisk Netværk Storstrømmen
  • Kvalitetskrav til Surkirsebær fra bord til jord
  • Kvalitets- og hygiejnekoncept til mindre levnedsmiddelvirksomheder
  • Madkulturhuset
  • Netværksprogram
  • Q-byg - Kvalitetsdokumentation af maltbyg
  • Smag og Design
  • Udnyttelse af rester fra saftproduktion
  • Udredningsprojekt vedr. Confit produktion
  • Udviklingsprojekt vedr. Bulgur produktion
  • Udviklingsprojekt vedr. levnedsmiddel produktion hos Nakskov Mill Foods 
  • Viden om
  • Østersø-Ret

Landdistriktsudvikling:

  • Analyse af udviklingspotentialet indenfor landbrugssektoren i Storstrøms Amt
  • Fejø - forsøgs- og udviklingsplantage, bistand ved opstart
  • Forprojekt Grønt Regnskab og demonstrationsbrug på Femø
  • Fremtidens turisterhverv
  • Landbrugets og Følgeerhvervenes Udviklingsmuligheder i Storstrøms Amt
  • LandArt Lolland-Falster
  • LandArt 2008
  • Vandløbsregistrering for Amt og kommune
  • Vækst på landet

Netværksinitiativer mm.:

Nonfood:

Produktion og dyrkning:

Kontakt os for yderligere information om projekter uden link.